با توکل وعنایات حضرت حق وآقا امام زمان عج ومسئولین بزرگوار وخیرین دلسوز ومحترم دارالقرآن ،بویژه نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقـای دکتر کامران ،اداره کل نوسازی استان اصفهان : دراین راستا پروژه دارالقرآن که بصورت نیمه تمام رها شده بود ،با همت این عزیزان دوباره شروع به ساخت گردیده که لازم است از همه این عزیزان که با مرکز دارالقران کمال همکاری داشتند تقدیر وتشکر نمائیم شایان ذکر است این مرکز دعا گویی عزیزانی است که با کمک مساعدت مالی وهمفکری در تکمیل این پروژه این مرکز را یاری نمایند
شماره تلفن تماس 03127532535-09133289435شماره حساب سیبا 0106872506000شماره حساب مهر 243445794 www.darghoranjarolya.parsiblog.com
grn1717isfedu@org
daRoghoRan@isfedu.com
سحر
از بس از لحاظ درمانی ـ بهداشتی خودکفا بودیم، داروخانه هم به آن اضافه شد!
یک هفته ای میشه که قرارداد چند ساله داروخانه و پزشک آن به پایان رسیده و این عزیران طبق قرار قبلی بنا بوده بعد از اتمام قرارداد به جایی دیگه برند ـ که رفتند ـ به سلامت.
داروخانه های این منطقه نیاز کلی مردم را برآورده نمیکنه اما ادامه مطلب...
الهی
دیروز (26/12/89) بود که شنیدم چند اتوبوس از اصفهان به ماسه های خارا آمده بودند و می خواستند مثل سال گذشته که مراسم چهارشنبه آخر سال را در ماسه های ورزنه برگزار کردند، امسال هم در ماسه های خارا این کار را انجام دهند (که البته دادند).
بله دوستان؛ پارسال چندین اتوبوس حامل دختران و پسران در ماسه های اطراف ورزنه چه کارها که نکردند و ادامه مطلب...
حسن صادقی
بدون مقدمه وضمن عرض تبریک فرارسیدن عید باستانی شما با این نمای زیبا چگونه قضاوت می کنید اگر مسول یا مدیر اداره کل میراث فرهنگی استان ویا ............بودید چه می کردید.
آدرس تصویر : انتهای خیابان امام محمد باقر(ع) معروف به محله یخچال - جنب صحرای دستجردوک وجنب باغچه کمال
یکی از ابزارهای رشد، انتقاد است. در حد امکان بنا داشتیم و داریم برخی انتقادها به مسئولان محترم شهرمان را انعکاس دهیم. البته نقل این مطالب همیشه به معنای تأیید از سوی ما نیست و چه بسا قضاوتهای نادرست در آنها باشد.
یک حسنآبادی
در شهرهایی مانند حسنآباد که ترکیب اداری کاملی ندارند و فعالیت بعضی از اداره جات فقط جنبه اماری و تشریفاتی دارد، این شوراها هستند که میتوانند نقش موثری داشته باشند وگاهی بالاتر از همه تاثیر گذار باشند.
اما نکته ای که میخواهم متذکر شوم اینکه: مردم شوراهای خود را انتخاب نکرده اند که فقط در کنار شهرداری باشند بلکه باید در همه امور ادامه مطلب...
قسمت دوم: بازار روز، نیاز امروز
حسن صادقی
در قسمت اول گفته شد که بازار چه بزرگ حسن آباد سالها قبل به بهانه جاده سازی خراب شده ، که البته می شد با کمی تغییر مسیر این خیابان ……
حالااتفاقی بوده که افتاده. اما ایا با تخریب بازار ، مشاغل و کسب و کار هم از بین می رود ؟.منظورم این است که : هم اکنون با توجه به اینکه حسن آباد به عنوان مرکز بخش میباشد ، استعداد این را دارد که یک بازار چه خوب در آن ساخته شود (البته زیبا و با سلیقه) حتی می توان ادامه مطلب...
قسمت اول : بازار کجاست؟
حسن صادقی
یکی از دوستان نقل می کرد: برای اولین باری که یکی از آشنایان ما برای عید دیدنی به حسن آباد آمده بود درب بانک صادرات پیاده می شود و با دیدن تابلوی "به طرف بازار " با خود می گوید : بروم چیزی بخرم تا دست خالی نباشم. بنده خدا کلی پیاده روی می کند ولی بازار ی نمی یابد.
به راستی بازار کجاست؟ این بنده خدا که غریبه بود. ولی اکثر جوان های ما ادامه مطلب...
سید حسن فاطمی
روز 22 بهمن افتخار حضور در یادواره ی باشکوه شهدای حسن آباد در جوار شهیدان این شهر را پیدا کردم. به همه دست اندرکاران خسته نباشید و دست مریزاد می گویم.
در این همایش، نوجوانان سرودی زیبا خواندند. به این بهانه نکته ای را عرضه می دارم.
عشق به وطن
زیاده روی در همه چیز ناپسند است؛ از جمله افراط در ادامه مطلب...
استمداد از همشهریان مهاجر
حسن صادقی
پیش از آنکه حسن آباد شهر شود، کارهای اداری و دولتی آن، در شهرها و بخشهای دیگری چون: اصفهان، شهرضا، نیک آباد و محمدآباد انجام می شد و اکنون در برخی ادارات این شهرها اطلاعاتی بسیار ارزشمند و اسنادی قابل توجه، از گذشته ی این منطقه وجود دارد. اداراتی چون: ثبت احوال، اداره اوقاف، بخشداری، نیروی انتظامی، جنگلبانی، سازمان میراث فرهنگی و ...
این مدارک می تواند بخشی مهم از کمبود اطلاعات ما از گذشته ی شهرمان را جبران کند. دسترسی به آنها برای ساکنان حسن آباد دشوار است؛ اما همشهریانی در آن شهرها زندگی ادامه مطلب...
کشتارگاه دام، نیاز فراموش شده در جرقویه
به بهانه 14 مهر روز ملی دامپزشکی
دکتر سید جواد طباطبایی
حدود 1709 عامل بیماریزا در انسان شناخته شده که 832 عامل آن (حدود 49%) مشترک و قابل انتقال بین انسان و دام می باشد و بعضی از این بیماریها غیرقابل درمان بوده و ابتلا به آنها مساوی با مرگ است و بعضی بسیار صعب العلاج. لذا اقدامات پیشگیرانه از این بیماریها در حد امکان ضروریست.
مسلما این اقدامات مستلزم زیرساخت هایی از جمله «وجود کشتارگاه بهداشتی دام» است تا دامها ادامه مطلب...