نمایشگاه در حاشیه کویر
فرستنده گزارش و عکسها : حسین جمشیدی (علی)
اهداف : بازشناسی منطقه جرقویه علیا (آشنایی و معرفی جاذبه های فرهنگی هنری و طبیعی منطقه ، کمک به حفظ و احیای میراث فرهنگی ، ارتقاء سطح فرهنگی مردم منطقه)
گروهها
مدیر اجرایی : سید علی فاطمی (حسین)
ستاد اجرایی : جواد صادقی و حسین جمشیدی
همکاران اجرایی : عباس صادقی ، علی جمشیدی (حسین شکرالله) ، علی صادقی (علی مراد) ، علی محمد جمشیدی (محمدعلی) ، داوود صادقی ، علی احمدی ، عبدالرضا جمشیدی ، ابوطالب صادقی ، احمد شفیعی (محمد قدم) و دانش آموزان دبیرستان نور دانش و ...
برپایی نمایشگاه
نمایشگاهی که اول تا 14 اردیبهشت ماه 1386 برگزار شد نتیجه فعالیتی پژوهشی و آموزشی بود که یک سال قبل از اجرایی شدن ، طرح آن را آقای سید علی فاطمی پبشنهاد کرد و با همکاری دوستان و علاقمندان به امور فرهنگی به اجرا در آمد . پس از تشکیل ستاد اجرایی ، افراد در چند گروه سامان یافتند و وظایف محوله را آغاز کردند. از جمله گروهها عبارت بودند از : هنرمندان ماکت ساز (علی محمد جمشیدی ، داود صادقی و... ) پژوهش و تحقیقات (جواد صادقی ، عباس صادقی ، عباسعلی صادقی ، سید علی فاطمی ، علی جمشیدی ، حسین جمشیدی و علی محمد صادقی). تحقیقات معدن نمک ، معدن سنگ رامشه ، پارک شهر ، قنات های شهر ، حیات وحش ، بافت گیاهی منطقه ، گیاهان دارویی و... به اتمام رسید.
نمایشگاه با چهارده غرفه برپا شد و مورد استقبال عموم مردم قرار گرفت . به جرئت می توان گفت : برگزاری چنین نمایشگاهی در آن زمان ، در سطح منطقه و به گفته ی بعضی مسئولین : در سطح استان ، منحصر به فرد بوده است .
نتایج
خوشبختانه اهدافی که در این نمایشگاه دنبال آن بودیم ، عملی شد . در درجه اول مردم با قابلیتهای منطقه آشنا شدند و به دنبال آن ، این موارد نیز به مرحله اجرا در آمد : مرمت آثار تاریخی دژکوه ، جاپا حضرت ، برج حاج حسن و ... فضا سازی جاپا حضرت و محوطه اطراف چشمه دستجرد ، عملیاتی شدن پارک شهر و ...
در پایان جا دارد که از همه هنرمندان و دوستان عزیزی که فقط به خاطر عشق و علاقه به فعالیتهای فرهنگی بومی زحمت کشیدند ، تشکر و قدردانی خود را اعلام داریم و همچنان شاهد فعالیتهایی از این دست در سطح شهر و حتی در روستاهای اطراف باشیم . هر چند که از آن پس ، هر سال شاهد یک یا دو همایش فرهنگی و هنری به همت هنرمندان و علاقه مندان حسن آباد هستیم ؛ مانند یادواره علما و شهدا ، شب شعر غریب آشنا ، شب سپاس و ستایش و ... .
ستاد اجرایی نمایشگاه در حاشیه کویر
تذکر وبلاگ : اگر مراد از جاپا حضرت ، آن است که جای پای حضرت زهرا(س) یا یکی از معصومان دیگر در آنجا است ، چنین پنداری مسلما اشتباه و جزء خرافه ها است و هنگام یادکرد از آنجا باید نادرستی آن را نیز تذکر داد تا به مرور کسی به آنجا اعتقاد پیدا نکند.
از گزارشهای نمایشگاهها و همایشهای دیگر نیز استقبال می کنیم .