سفرنامه آقای محمد حسن محقق معین به حسن آباد
از مسؤلین سنجش وارزشیابی وزارت آموزش و پرورش
(قسمت دوم)
صبح ساعت 7، ماشین پیکانی را از همان روستا برای عزیمت به حسن آباد و برگرداندن به شهر اصفهان به مبلغ 12 هزار تومان کرایه کرده و به سوی مدرسه شهید قیصری حرکت کردیم. ساعت 8:30 صبح به جرقویه علیا رسیدیم. قبل از رفتن به مدرسه شهید قیصری که دیوار به دیوار اداره آموزش و پرورش جرقویه علیا است، صلاح دیدم که به اداره آموزش و پرورش بروم تا به کسی بر نخورد. صدای مراسم صبحگاه دانش آموزان از بلندگوی مدرسه قیصری به گوش می رسید. وارد حیاط اداره شدم؛ چند نفر از همکاران جلو پله های ورودی اداره ایستاده بودند. جلو رفتم خودم را معرفی کردم. مرا شناختند. یکی از آنها آقای صادقی مدیر مدرسه قیصری بود.
به داخل اداره رفتیم. آقای عرب صالحی رئیس اداره نبودند. به دفتر معاون آموزشی رفتیم. گفتند : صبحانه که نخوردید !! گفتم: نه اتفاقا صبحانه مفصلی هم خورده ام. عکس العمل خاصی نشان ندادند. پس از کمی صحبت و خوش و بش با توجه به این که از قبل خبر داشتم که این اداره به اینترنت دسترسی دارد و چون رئیس نبود طبعا ممکن است مشکلی در دسترسی وجود داشته باشد ! ازمسئولین اداره خواستم تا مقدمات کار را فراهم کنند تا پس از بازدید از مدرسه بتوانیم به همراه معلمان مدرسه و دیگر علاقه مندان در اداره که لااقل از وجود یک نفر از قبل خبر داشتم؛ گشتی در دنیا بزنیم. قبول کردند و به همراه مدیر مدرسه به آنجا رفتیم.
باز دید از دبستان شهید قیصری
نام خانوادگی هر سه مجری محترم طرح در مدرسه، صادقی است. اسم مدیر، حسین و نام معلمان: محمدرضا و ابوالفضل. هرسه نفر دارای مدرک لیسانس آموزش ابتدائی و جوان. مدرسه نیز نسبتا نوساز با کلاسهای بزرگ و کامپیوتر خوب و با ظرفیت بالا وجود داشت که با استفاده از آن فلاپی موجودی وبلاک را باز کردیم و به معلمان نشان دادم. چابگر هم داشتند که تعدادی از صفحات وبلاگ را برای آنها چاب کردیم. کامپیوتر آنها مودم هم داشت و با توجه به وجود تلفن در مدرسه امکان وصل به اینترنت هم دارند. یک نسخه فلاپی موجودی طرح را مانند دیگر مدارس مورد بازدید تقدیم کردم و روی هارد کامپیوترشان هم ریختم. تقریبا از یک درصد ظرفیت هارد کامپیو ترشان هم استفاده نمی کنند. این عیب بزرگ در دیگر مدارسی هم که کامپیوتر داشتند مشاهده شده بود. همجواری با اداره آموزش و پرورش ویژگی منحصر به فردی برای این مدرسه به وجود آورده است .دستگاه تکثیر نو و مناسبی هم داشتند. بنا بر این اگر چه مدرسه در منطقه ای روستائی واقع شده ولی امکانات آن از بسیاری از مدارس شهری بیشتر است .
ادامه دارد ... .