در پی درج مقاله ی جناب آقای علیرضا صادقی با عنوان «مسجد جامع بازار با قدمت سیصد ساله»، جناب آقای حسن صادقی (طاهر) نقدی بر آن نگاشته که از نظر خوانندگان می گذرد:
من خودم شخصا علاقه خاصی به مسجد جامع حسن آباد دارم چون دارای روحیه خاصی است وخاطراتی هم از مراسمات باشکوه در این مسجد داشته ام مثل اعتکاف و...
اما با توجه به مدارک موجود در اداره اوقاف اصفهان در بین این چند روستا فقط چند مسجد با نام مسجدجامع وجود داشته : یکی مسجد جامع مالواجرد دوم مسجد جامع دستکردوک و در مورد مسجد روستای دستجرد هم گاهی بانام مسجد جامع و گاهی با نام مسجد آدینه (آینه به گویش محلی) از ان یاد شده است.
ولی در مورد مسجد حسن آباد در مدارک قدیمی همه با نام مسجد بازار از ان اسم برده شده (چون در بازارچه قدیم واقع بود) هنوز هم بسیاری از مردم با نام مسجد بازار از ان یاد میکنند.
البته اینکه بعدها به نام مسجد جامع تغییر نام داده اند اقدام بسیار ارزشمندی است ولی دلیل بر قدمت ان نیست
نکته ی دیگر سال تاسیس این مسجد و قدیمی بودن ان نسبت به مساجد دیگر است. در مورد مسجد جامع دستجردوک در جایی دیگر صحبت خواهم کرد ولی به نظر میرسد مجموعه مسجد وحسینیه حسن آباد (یعنی مسجد حسینیه) دارای قدمت بیشتری نسبت به مسجد جامع بازار باشد . زیرا موقعیت ان جوری بوده که گویا حسینیه میدان اصلی و مرکز تجمع و در قسمت مهمی از حسن آباد قرار گرفته بوده و وسعت ان نسبت به مسجد جامع هم دلیل دیگری میباشد(البته در بافت قدیم هر دو مسجد)
دلیل دیگر اینکه روزی مرحوم حاج حسین شکرالله برای خودم نقل میکرد مسجد حسینیه تا به حال بیش از 4 بار تجدید ساخت شده که در یکی از بازسازیهای ان در قبل از انقلاب سنگ نوشته ای در مسجد موجود بوده که یک تاریخ هشتصد ساله را نشان میداده ( این مطلب در کتاب گرکویه هم امده صفحه 143). واین 800 سال نسبت به 300 سالی که شما نقل کرده اید قابل مقایسه نیست .
در هر صورت ضمن تقدیر از نویسنده ی گرامی مقاله، امیدواریم با این پژوهش ها بتوانیم تاریخچه شهر خود را نمایان تر سازیم.